Om mig

bob-i-jobbutstyrsel.jpgBob Glänta 39 år.

Har en bakgrund inom sport, framförallt fotboll ca 30 år och även inom hockey och löpning. Detta har inneburit en hel del rehabträning pga. skador. Detta har medfört en hel del kunskaps uppbyggnad och erfarenheter.

Har gått massage utbildning till certifierad massör och diplomerad massageterapeut i Spanien via Kroppsterapiskolan.

Jag har även utbildat mig i strukturell osteopati. Detta för att få ytterligare verktyg att arbeta med för att hjälpa patienterna.

Områden inom yrket som jag tycker är speciellt intressanta är bla. nacke och axlar samt ländryggsproblem med utstrålningar i arm/ben.

Hos många som har tex. Fibromyalgi är det svårt att skilja vad som är fibro och vad som är andra åkommor. Det är lätt att säga att alla smärtor/symtom härstammar eller kommer ur fibromyalgin. Men jag tror att det finns mycket att göra inom detta, att verkligen undersöka och göra det i samråd med patienten i fråga. Att se med nya "ögon" på situationen, fastänn man haft fibromyalgi i ett tiotal år. Nå det var lite om min filosofi inom jobbet!

I övrigt så är jag intresserad av natur, miljö och samhällsfrågor. Klimat och andra miljö releterade frågor är alltid intressanta, fast nog tycker jag att mycket har vi haft kunskap om redan på 70- talet utan att något revolutionerande har hänt.

Ja det var lite kort om mig, boka gärna en tid för behandling! Se kontakt!


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)